Mayasız Poğaça
Mayasız Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 adet yumurta (birinin sarısı üzerine ayrılacaktır)
- 1 paket kabartma tozu
- 4.5 su bardağı un
- 70 gram tereyağı
İç harcı için;
- Kaşar peyniri
Mayasız Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un ve tereyağı hariç tüm gereçleri karıştıralım, en son unu koyup karıştıralım ,üzerine tereyağı ekleyip yoğuralım.
- Mandalina büyüklüğünde modüller koparalım elimizle bastıralım ,üzerine kaşar peyniri koyup katlayalım .
- Üzerine yumurta sarısı sürelim ve çörek otu serpip 170 derecede altı ve üstü kızarana kadar pişirelim deneyecek olanlara afiyet olsun 💫.
Mayasız Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















