Blueberry Pastry

Blueberry Pastry Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru (10 adet)

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 su bardağı +2 yemek kaşığı un
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Süslemek için;

  • Yaban mersini
  • Pudra şekeri
  • Nane yaprağı

Blueberry Pastry Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebisi için vanilya hariç bütün materyalleri birleştirip kaynatalım.
  2. Kıvam alınca ocaktan alıp streç sinema temas edecek biçimde kapatıp soğumaya bırakalım.
  3. Milföy hamurlarını istediğiniz boyutta kalıpla görüntüdeki üzere kesip hazırlayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üzeri kızarana pişirin.
  4. Soğuyan muhallebiye vanilyayı da ek edip güzelce karıştıralım.
  5. Pişen milföyün ortasını alın ve üzerine pudra şekeri serpin.
  6. Muhallebiyi ortasına sıkın ve hepsine bu süreci uygulayın. En son yaban mersini ve nane yaprağıyla süsleyip servis yapın.
  7. Arta kalan milföyleri de fırında pişirip kalan muhallebiyle birleştirebilirsiniz.
  8. Ben bu biçimde 4 adet kupta tatlıda yaptım. Bereketli oldu yani🤗.
    Tarifi şayet denerseniz görüşlerinizi bizimle paylaşın lütfen🌸.

Aşağıdaki linkten görüntüyü izleyebilirsiniz
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Blueberry Pastry Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Etli Taze Fasülye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekler (Kabardıkça Kabaran Hamur)
Havuçlu Nohutlu Şehriye Pilav
Balkabak Çorbası
Evde İskender
Lezzet Bombası İrmikli Şerbetli Tatlı (Videolu)
Krep Börek
Hdabla | © 2025 |