Izgara Tavuk

Izgara Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr tavuk bomfile
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı

Izgara Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle geniş bir tavaya bir kaşık tereyağ 1 çay kaşığı zeytinyağ ile eritiyoruz .
  2. Tavuklarımızı uzun dilimler biçiminde kesiyoruz .
  3. Tavadaki erimiş tereyağının içine düzgün formda koyuyoruz .
  4. Tavuklarımızın önü güzelce piştikten sonra gerisini çevirip tıpkı biçimde pişiriyoruz isteğe bağlı bir tutam maydanoz dereotu koyabilirsiniz ,pişen tavuklar servise hazır halde sunulur.

Izgara Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Gibi Fırında Balkabağı Tatlısı
Sultan Reşat Pilavı
Lokum Gibi Tavuk Çöp Şiş Tarifi – Pratik Ve Lezzet Garantili (Videolu)
Yumurta Kapama
Pazı Sarması
Kivili Kek
Hdabla | © 2024 |