Mantı Çorbası

Mantı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Az sıvı yağ
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 paket mantı
  • Kuru nane
  • Tuz

Mantı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanı minik ince kıyılmış doğrayın.
  2. Yağda güzelce kavurun.
  3. Kavrulmaya yakın salça ekleyin ,birlikte kavurun .
  4. Nohut ve mantıyı koyun karıştırın.
  5. Kuru nane ,tuz ve sıcak su ekleyip karıştırın ,kaynamaya bırakın afiyet olsun😊.

Mantı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Malzemeli Sıvıyağlı Kıyır Kıyır Tuzlu Kurabiye (Videolu)
Bal Kabağı Çorbası (Videolu)
Limonlu Ice Tea Tarifi (Soğuk Çay)
Çikolatalı Parçalı Kek
Mozaik Pasta
Kuru Patlıcan Biber Mezesi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet