Glutensiz Tohumlu Krep (1 Adeti Sadece 50 Kalori!!)

Glutensiz Tohumlu Krep (1 Adeti Yalnızca 50 Kalori!!) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı filizlendirilmiş çiğ karabuğday unu
  • 1 tatlı kaşığı susam
  • 1 tatlı kaşığı keten tohumu
  • 1 tatlı kaşığı çörek otu
  • 1 tatlı kaşığı chia
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1/4 (çeyrek) çay kaşığı karbonat
  • 1.5 su bardağı su
  • 1 yumurta ”opsiyonel”(yumurta kullanılırsa 1 bardak su kâfi olur)

Glutensiz Tohumlu Krep (1 Adeti Yalnızca 50 Kalori!!) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm katı gereçler eklenerek su eği yapılır.
  2. Pişirme sürecine başlarken bir sefere mahsus olmak üzere kızdırılmış tava az ölçüde zeytinyağı ile yağlanır.
  3. Tavanın büyüklüğüne nazaran ortalama bir ölçek ile çift taraflı pişirilir.

Not: hamuru çevirmek için kenarlardan hafif salmasını bekleyin ve bir spatula yardımıyla çevirin.

Ortalama 4 adet krep elde edilir.

Afiyet olsun.

Glutensiz Tohumlu Krep (1 Adeti Yalnızca 50 Kalori!!) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Muhteşem Islak Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tepsi Kebabı
Bisküvili Bebek Danonesi
Sütlü Kolay Revani
Beş Çayım
Şişte Makarna Pizza
Düdüklüde Et
Hdabla | © 2025 |