Mangal Tadında Tavuk Şiş

Mangal Tadında Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg göğüs eti
  • Yeşil biber
  • Çeri domates

Marinasyon için:

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 tepeleme yemek kaşığı salça
  • Yarım çay kaşığı kimyon

Mangal Tadında Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salça, yoğurt, sıvı yağ ve sarımsağı bir kaba alıp karıştıralım.
  2. Üzerine tuz ve baharatları da ekleyip homojen bir karışım elde edelim.
  3. Şişlik doğranmış tavuk göğüslerini ekleyip hepsi güzelce sosa bulanana kadar harmanlayalım.
  4. Şişe çeri domatesleri, yeşil biberleri ve tavukları sırayla dizip fırına verelim.
  5. 200 derece fırında 30-35 dk uygunca kızarana kadar pişirelim.
  6. Fırınınızın ayarına nazaran pişme mühleti değişiklik gösterebilir.
  7. Lütfen dikkatli ve denetimli pişirin.
  8. Hazır olan şişleri alıp keyifle tüketelim, herkese afiyet olsun!.

Mangal Tadında Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kumpir
Çatlak Kurabiye (Denemeyen Pişman)
Kızlarla Toplantı Günü
Keçiboynuzu Tozlu Kek (Bağışıklık Güçlendirici)
Çıtır Parçacıklı Muhallebi Tarifi-Baklavalık Yufkalı Muhallebi (Videolu)
Etsiz Nohut
Hdabla | © 2025 |