Krem Şanti

Krem Şanti Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta akı
  • 1-5 çay bardağı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı su
  • 1 vanilya
  • 1 çimdik tuz

Krem Şanti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta tuz beyaz köpük olana kadar 3-4 dk çırpılır cezveye şeker ve su alınır kaynatarak şeker eritilir şeker eriyince yumurtanın üzerine dökülür, dökerken mikseri hiç kapatmadan çırpmaya devam edilir.
  2. 5-10 dk sora vanilya ekleyerek 5 dk kadar daha çırpılır buzdolabına alarak dinlendirilip kullanıma hazır deneyenlerin ellerine sıhhat. Afiyet olsun😌

Krem Şanti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Patates Püreli Mantar Sote
Tarçınlı Cevizli Turta
Orman Meyveli Magnolia
Tavada Haşhaşlı Revani
Glazürlü Aşk Kurabiye
Glutensiz Pankek
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found