Magnolia Puding

Magnolia Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta (mısır ya da buğday)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket krema (200 ml)

Ara materyaller;

  • 1 paket bebe bisküvisi (veya yulaflı bisküvi)
  • Muz
  • Çilek (isteğe bağlı)

Magnolia Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencerede süt, un, nişasta, şeker ve yumurta sarısını düzgünce karıştırın.
  2. Orta ateşte daima karıştırarak pişirin, kıvamı yoğunlaşınca ocaktan alın.
  3. Vanilini ekle karıştırın.
  4. Ilındıktan sonra kremayı ekleyin ve mikserle 3-4 dakika çırpın.
  5. Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin.
  6. Servis kapılarına sırayla bisküvi, puding ve meyve olacak halde kat kat yerleştirin.
  7. Üzerine meyve yahut bisküviyle süsleyebilirsiniz.
  8. Buzdolabında en az 2 saat dinlendir soğuk servis yapın.

Magnolia Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Ekmeği
Kuymak
Brokolili Fırın Makarna (Brokoli Hiç Bu Kadar Lezzetli Olmadı)
Saray Kebabı
Soğanlı Kabak Mücver Bebeklere
Un Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |