Magnolia Puding
Magnolia Puding Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta (mısır ya da buğday)
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket vanilin
- 1 paket krema (200 ml)
Ara materyaller;
- 1 paket bebe bisküvisi (veya yulaflı bisküvi)
- Muz
- Çilek (isteğe bağlı)
Magnolia Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencerede süt, un, nişasta, şeker ve yumurta sarısını düzgünce karıştırın.
- Orta ateşte daima karıştırarak pişirin, kıvamı yoğunlaşınca ocaktan alın.
- Vanilini ekle karıştırın.
- Ilındıktan sonra kremayı ekleyin ve mikserle 3-4 dakika çırpın.
- Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin.
- Servis kapılarına sırayla bisküvi, puding ve meyve olacak halde kat kat yerleştirin.
- Üzerine meyve yahut bisküviyle süsleyebilirsiniz.
- Buzdolabında en az 2 saat dinlendir soğuk servis yapın.
Magnolia Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






