Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket krema
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket burçak bisküvi

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un ve şekeri tencereye alıp, pişirelim.
  2. Kaynayınca altını kapatalım orta ara karıştırıp, ılımaya bırakalım.
  3. Ilıyınca içine krema ve vanilyayı ekleyip, güzelce çırpalım.
  4. Bisküviyi rondadan geçirip, toz haline getirelim.
  5. Kaseler paylaştırıp, üstüne muhallebiyi dökelim.
  6. Daha sonra yeniden bisküvi ve muhallebi sonra tekrar bisküvi.

Afiyet olsun.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayat Ekmekli Bazlama Tarifi
Şipşak Serseri Böreği Acil Durmalardan Kurtaran Muhteşem Börek (Videolu)
Pamuk Poğaça
Nefis Tuzlu Kurabiye (2 Tepsi)
Meyhane Pilavı
Kolay Ispanak Çorbası
Hdabla | © 2025 |