Lotuslu Muzlu Magnolia

Lotuslu Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt (1 litre)
  • 4 yemek kaşığı un
  • 100 ml krema (yarım kutu)
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet yumurta
  • 2 paket lotus bisküvi
  • 2 adet muz

Lotuslu Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Merhabalar hanımlar 1 litre sütümüze dört yemek kaşığı un ,yarım kutu krema bir yarım ve çeyrek su bardağı toz şeker ,bir adet yumurta ocağımıza alıp pişirmeye başlayalım.
  2. Göz göz olana kadar pişirmeye devam edelim.
  3. Daha sonra daima karıştırarak kremamızı elde edelim ,daha sonra geniş bir kaseye alıp yeniden karıştırarak vanilya ekleyelim .
  4. Daha sonra üstüne streç sinema kapatarak soğumasını bekleyelim ,soğuyan kremamızı mikser ile çırpalım.
  5. Çırptığımız kremamız hazır .
  6. Bu ortada bisküvilerimizi rondodan geçirelim, geçirdiğimiz bisküvileri kaselerimize yerleştirelim ,muzlarımızı doğrayıp kaselerinize koyabilirsiniz.
  7. Daha sonra bir krema bir bisküvi koyarak tatlımızı dilediğiniz halde süsleyebilirsiniz,ben antep fıstığı kullanmayı tercih ediyorum yapanlara şimdiden afiyet olsun 💐.

Lotuslu Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Puding Tarifi
Muzlu Borcam Pasta
Terbiyeli Havuçlu Patates Çorbası (Videolu)
Kadayıflı Şambali Tatlısı
Çin Pilavı
Restoran Usulü Mevsim Salata (Özel Sosuyla)
Hdabla | © 2025 |