Lotuslu Muzlu Magnolia
Lotuslu Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 5 su bardağı süt (1 litre)
- 4 yemek kaşığı un
- 100 ml krema (yarım kutu)
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurta
- 2 paket lotus bisküvi
- 2 adet muz
Lotuslu Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Merhabalar hanımlar 1 litre sütümüze dört yemek kaşığı un ,yarım kutu krema bir yarım ve çeyrek su bardağı toz şeker ,bir adet yumurta ocağımıza alıp pişirmeye başlayalım.
- Göz göz olana kadar pişirmeye devam edelim.
- Daha sonra daima karıştırarak kremamızı elde edelim ,daha sonra geniş bir kaseye alıp yeniden karıştırarak vanilya ekleyelim .
- Daha sonra üstüne streç sinema kapatarak soğumasını bekleyelim ,soğuyan kremamızı mikser ile çırpalım.
- Çırptığımız kremamız hazır .
- Bu ortada bisküvilerimizi rondodan geçirelim, geçirdiğimiz bisküvileri kaselerimize yerleştirelim ,muzlarımızı doğrayıp kaselerinize koyabilirsiniz.
- Daha sonra bir krema bir bisküvi koyarak tatlımızı dilediğiniz halde süsleyebilirsiniz,ben antep fıstığı kullanmayı tercih ediyorum yapanlara şimdiden afiyet olsun 💐.
Lotuslu Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







