Lokmalık Tuzlu Kurabiye

Lokmalık Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri (toz şekerde olur)
  • 1 yemek kaşığı çörek otu
  • 1 yumurta (sarısı üstü için beyazı içine kullanılacak)
  • 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı kadar un

Lokmalık Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle oda ısısındaki margarini sıvı yağı pudra şekerini güzelce karıştıralım.
  2. Sonra başka materyalleri ekleyelim.
  3. Yumurtanın beyazı içine sarısı üzeri için ele yapışmayacak kulak göğsü kıvamında bir hamur elde edelim.
  4. Tüm gereçleri sırasıyla karıştırın.
  5. İstediğiniz formu verebilirsiniz ben yuvarlak atıştırmalık üzere biçimler verdim .
  6. Üzerine yumurta sarısı sürüp biraz susam ve çörekotu ekleyip 175° fırında çok hafif pembeleşinceye kadar pişirin
    Afiyet olsun.

Lokmalık Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriye Salatası
Cevizli İrmik Tatlısı
Coco Star Pasta
Mantarlı Soslu Tavuk Göğsü
Unsuz Tahinli Ekmek (Glutensiz Ekmek)
Muzlu Smootie
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet