Çilekli Magnolya

Çilekli Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 3 tepeleme yemek kaşığı un
  • 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket krema
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket petibör bisküvi

Süslemesi için;

  • Çilek
  • Antep fıstığı

Çilekli Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir tencerede süt, un, nişasta ve toz şekeri güzelce çırpıp kaynayana kadar pişirelim. Muhallebimiz kaynayana kadar devamlı karıştıralım ki topaklanma olmasın.
  2. Muhallebi kaynamaya başladıktan sonra vanilyayı ekleyip karıştırıp ocağın altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
  3. Muhallebimiz soğuduktan sonra bir paket kremayı ekleyip güzelce mikserle çırpalım.
  4. Toz haline gelene kadar bisküvilerimizi robottan geçirelim.
  5. Kuplarımıza birinci evvel muhallebimizi daha sonra bisküvimizi koyalım. Bu esnada yan taraflara çilekleri dizip tekrar muhallebimizi koyup bitirelim. Hepsini bu halde yapalım.
  6. Üzerine antepfıstığıyla süsleyip, soğumaya buzdolabına kaldıralım. Yapanlara afiyet olsun….

Çilekli Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Domatesli Dövme Pilavı
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçüsünde Ve Kıvamında Elmalı Kurabiye
Hazır Yufkadan Lahmacun
Çok Sevilen Pizzam
Islak Kek
Tam Ölçülü Su Böreği Tarifi
Muzlu Fit Puding
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet