Çilekli Magnolya

Çilekli Magnolya Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı tozşeker
- 3 tepeleme yemek kaşığı un
- 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
- 1 paket krema
- 1 paket vanilya
- 1 paket petibör bisküvi
Süslemesi için;
- Çilek
- Antep fıstığı
Çilekli Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bir tencerede süt, un, nişasta ve toz şekeri güzelce çırpıp kaynayana kadar pişirelim. Muhallebimiz kaynayana kadar devamlı karıştıralım ki topaklanma olmasın.
- Muhallebi kaynamaya başladıktan sonra vanilyayı ekleyip karıştırıp ocağın altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
- Muhallebimiz soğuduktan sonra bir paket kremayı ekleyip güzelce mikserle çırpalım.
- Toz haline gelene kadar bisküvilerimizi robottan geçirelim.
- Kuplarımıza birinci evvel muhallebimizi daha sonra bisküvimizi koyalım. Bu esnada yan taraflara çilekleri dizip tekrar muhallebimizi koyup bitirelim. Hepsini bu halde yapalım.
- Üzerine antepfıstığıyla süsleyip, soğumaya buzdolabına kaldıralım. Yapanlara afiyet olsun….
Çilekli Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




