Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Kimyon
  • Karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 litre sıcak su

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye zeytinyağını alalım.
  2. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı ekleyip kavuralım.
  3. Sonra unu ekleyip kavuralım.
  4. Mercimeği,suyu,tuz ve baharatları ekleyelim, pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderdan geçirelim.Afiyet olsun. 🍀.

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ekler
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfte Menü (Çocukluğumun Sevdiği)
Fırında Sebzeli Patates Yemeği
Velibah
Ev Yapımı Hazır Gibi Kolay Tavuk Döner Tarifi
Borcamda Tavuk Kebap
Menemen
Hdabla | © 2025 |

betcio tempobet tempobet onwin matadorbet