Linzer Bisküvi

Linzer Bisküvi Tanımı İçin Malzemeler
- 220 gram tereyağı
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 3 yumurta sarısı
- 70 gram badem unu (veya bademi toz haline getirebilirsiniz robotla)
- 280 gram un
- 1 paket vanilya
- Marmelat
Linzer Bisküvi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağı pudra şekerle karıştırılır, yumurta sarıları eklenir.
- Badem unu, vanilya, en sonda un eklenir hamur yorulur.
- Yarım saat yahut 1 saat dolapta beklenir dinlenir.
- Dinlenen hamuru tezgaha alınır merdaneyle açılır.
- İstediğiniz kurabiye kalıplarıyla kesilir.
- Kesilin bisküvilerin ortasını hal verilir kurabiye kalıplarıyla, pişirme için fırına verilir.
- Pişen bisküvilerin desenli kısmına pudra şekeri serpilir. Öbür yarısına da marmelat sürülür. Pudra şekeri serptiğimiz o bisküvi ile yapıştırılır, servise hazır.
Linzer Bisküvi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
