Limonlu Kek

Limonlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 3 adet limon
  • 2 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1.5 su bardağı toz şeker (isteyen 1 su bardağı ekler)
  • 2 yahut 2.5 su bardağı un

Limonlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonlar rendenin küçük tarafı ile rendelenir. Ayrıyeten suları sıkılır.
  2. Yumurta ve şeker mikser ile güzelce çırpılır.
  3. Üzerine sıvı yağ, süzme yoğurt limon rendesi ve limon suyu eklenir.
  4. Çırpıldıktan sonra en son katı gereçler ile karıştırılır.
  5. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirilir. (iyice üst tarafı kızarınca isteyen 160 dereceye indirir. ).

Limonlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Pankek
Lohusa (Hasta) Çorbası
Fındıklı Tahinpare
Ceviz Kurabiye (Püf Noktalarıyla)
Erik Kompostosu Ve Erik Marmelatı
Köstebek Pasta
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet