Karnabahar Çorbası

Karnabahar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 tane soğan
  • 1 tane domates
  • 1 tane biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 küçük karnabahar
  • 2 su bardağı soğuk su
  • Biraz kıyma
  • Tuz
  • Pul biber

Karnabahar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı küçük küçük doğrayıp derin bir kaba koyuyoruz.
  2. Sonra bir tencereye sıvı yağ koyup soğanları küçük doğrayıp kavuruyoruz.
  3. Ardından biber ve domatesleri küçük doğrayıp tencereye ekliyoruz.
  4. Soğanlar domatesler, biberler uygunca ölünce tencereye salça, toz biber ,tuz, pul biberi ve kıymayı ekleyip biraz kavuruyoruz.
  5. Sonra soğuk su ekleyip karnabaharı ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun. 👌🤌🌸

Karnabahar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Patates Püresi Yatağında Güveçte Tavuk Sote (Yok Böyle Lezzet)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şerbetli Kek (Süt Vs Su)
Tart Kalıbında Soslu Kek Pasta
Fit Tiramisu (Fırınsız)
Kremalı Milföy Tatlısı
Tavuklu Kremalı Mantarlı Makarna
Şekerpare
Hdabla | © 2025 |