Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 portakal
  • 1 limon
  • 1,5 su bardağı şeker

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakal ve limonu kabuklarıyla küp küp doğruyoruz.
  2. Doğradığımız portakal ve limonu robota koyup üzerine toz şekeri ekliyoruz.
  3. Robotta güzelce çektikten sonra tel süzgüyle bir kaba süzüyoruz.
  4. Süzdükten sonra şişe yahut sürahiye döküyoruz.
  5. Arzu ederseniz dolaba konsantre biçiminde koyup içerken su ekleyebilirsiniz, yer kaplamadığı için ben o denli yapıyorum.
  6. İsterseniz 9-10 bardak su ekleyip dolaba koyabilirsiniz.

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Enginar Çanağında İç Baklalı Kabaklı Yemek
Çıtır Çıtır Baklava
Tuzlu Kurabiyem
Limonlu Kurabiye
Mütebbel
Lotuslu Cookies
Hdabla | © 2025 |