Levrek Külbastı (Restoran Tadında)

Levrek Külbastı (Restoran Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet levrek fileto
  • 2 büyük uzunluk patates
  • 1 kutu krema
  • Kızartmak için sıvı yağ
  • 1 diş sarımsak
  • İsteğe nazaran tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Pul biber

Levrek Külbastı (Restoran Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri kibrit halinde incecik keselim.
  2. Hazırlamış olduğumuz patatesleri kızartalım.
  3. Ayıklanmış levreklerimizi sudan geçirelim.
  4. Tavaya koyduğumuz 1 yemek kaşığı yağ ile orta ateşte 3-4 dakika pişirelim.
  5. 1 kutu kremayı sos tavasına alalım, içerisine biraz tuz, karabiber ve kekik ekleyelim ve kaynayana kadar karıştıralım.
  6. Kızarmış olan patatesleri bir tabağa alalım üzerine biraz tuz serpelim, üzerine 2 modül levreği ekleyelim ve en son olarak kremadan isteğe nazaran ekleyelim.
  7. En son üzerine biraz pul biber ekleyerek 200 derecelik fırında 10 dakika pişirelim. Sıcak servis edelim afiyet olsun.

Levrek Külbastı (Restoran Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tane Tane Pirinç Pilavı (Tarifini Restoranda Çalışan Kuzenimden Aldım) (Videolu)
Çarşamba Kıvratması
Prenses Kurabiye (Videolu)
Kinoadan Biber Dolması
Pamuk Poğaça
Süt Ve Yoğurtla Yapılan Pofuduk Poğaçalar
Hdabla | © 2025 |