Lazanya Çorbası

Lazanya Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram kıyma eti
  • 8 lazanya makarna
  • 200 gram krema
  • 1 çay bardak süt
  • Tuz
  • Köri baharatı
  • 4 çay bardağı su
  • 3 yemek kaṣığı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı rendelenmiṣ kaṣar
  • 4 yemek kaṣığı tepeleme domates salçası
  • 4 diṣ sarımsak (rendelenmiṣ)

Lazanya Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye kıyma eti, sıvı yağ konur ve karıṣtırarak kavrulur.
  2. Kıyma kavrulduktan sonra salça tuz, köri konur ve karıṣtırarak kavrulur.
  3. Salça kavrulduktan sonra su konur ve karıṣtırılır.
  4. Ocak ıssısı en düṣüğe ayarlanır.
  5. Süt, krema konur.
  6. Lazanya yaprakları ufak ufak elle parçalanır ve tencereye konur.
  7. Üstü kapalı piṣmeye bırakılır.
  8. Piṣme esnasında sıkca karıṣtırılır.
  9. Dikkat tencere tabanından karıṣtırın aksi halde makarna kesimleri tencere tabanına yapıṣabilir.
  10. Makarnalar düzgünce yumuṣadıktan sonra kaṣar konur, karıṣtırılır ve servis edilebilir.

Lazanya Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Et Tadında Muhteşem Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tarifi
Focaccia (İtalyan Ekmeği)
Ispanaklı Çıtır Börek (Videolu)
Sarımsaklı Ekmek
Özbek Pilavı
Çıtır Rulo Börek
Hdabla | © 2025 |