Lahmacun İçi

Lahmacun İçi Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram dana-kuzu karışık kıyma
  • Yarım demet maydanoz
  • 5 orta uzunluk soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 4 adet sivri biber
  • 2 adet kırmızı kapya biber
  • 2 adet büyük uzunluk domates püresi
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 yemek kaşığı isot
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Tuz

Lahmacun İçi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Merhabalar soğanları ve sarımsakları soyalım ince ince doğrayalım yahut robottan geçirelim.
  2. Maydanozu ayıklayarak ince ince doğrayalım.
  3. Kırmızı ve yeşil biberleri temizleyerek onları da robottan çekelim yahut ince ince doğrayalım.
  4. Daha sonra uygun bir karıştırma kabına tüm materyalleri ekleyerek düzgünce karıştıralım, hazırladığımız iç malzemeyi mahalle fırınına vererek lahmacunlarımızı yaptıralım afiyet olsun 🤗.

Lahmacun İçi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Puf Kabaran Pişi Tarifi
Karamelli Çikolatalı Tart Kek
Terbiyeli Sebze Çorbası
Tereyağlı Gün Işığı Reçeli
Şeftalili Kek
Krep Börek
Hdabla | © 2025 |