Kuru Fasulye Tarifi

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı fasulye
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 adet et suyu
  • Bir tutam tuz
  • Yağ

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyemizi akşamdan ıslıyoruz. Bir gece o denli bekletiyoruz.
  2. Bir tencerenin içine soğuk su koyup içine fasulyemizi ekleyip fasulye pişene kadar kaynatıyoruz.
  3. Pişen fasulyemizi ocaktan alıp süzüyoruz ve tencerenin içine az yağ katıyoruz ve salçamızı ek edip kavuruyoruz.
  4. Kavrulan salça üzerine su ek edip fasulyelerimizi ekliyoruz tuz ve et suyumuzu da ek edip güzelce karıştırıyoruz. Afiyet olsun….

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Maden Sulu Kek
Yelpaze Baklava
Misafir Menüm 2
Brownipare
Tahinli Kurabiye Tarifi
Soğuk Çorba Tarifi – Serinleten Yaz Lezzeti
Hdabla | © 2025 |