Kuru Fasulye Tarifi
Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı fasulye
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 adet et suyu
- Bir tutam tuz
- Yağ
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyemizi akşamdan ıslıyoruz. Bir gece o denli bekletiyoruz.
- Bir tencerenin içine soğuk su koyup içine fasulyemizi ekleyip fasulye pişene kadar kaynatıyoruz.
- Pişen fasulyemizi ocaktan alıp süzüyoruz ve tencerenin içine az yağ katıyoruz ve salçamızı ek edip kavuruyoruz.
- Kavrulan salça üzerine su ek edip fasulyelerimizi ekliyoruz tuz ve et suyumuzu da ek edip güzelce karıştırıyoruz. Afiyet olsun….
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







