Brownipare

Brownipare Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram oda sıcaklığında tereyağı
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı irmik
  • 2 yumurta
  • 5 kaşık kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 buçuk su bardağı un (kontrollü ekleyin)

Şerbeti için;

  • 2 buçuk su bardağı şeker
  • 3 buçuk su bardağı su
  • Bir kaç damla limon suyu

Üzeri için;

  • Damla çikolata ya da parçalanmış tablet çikolata

Brownipare Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şerbeti hazırlayalım.
  2. Kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatalım limonu ekleyip kapatıp kenarı alalım. Şerbeti ılık kullanacağız.
  3. Hamuru için tüm materyalleri yoğuralım.
  4. Ceviz büyüklüğünde modüller ayırıp fırın kabına dizelim, üzerine elimizde bulunan çikolataları gelişi hoş yerleştirelim. Bende beyaz çikolata vardı onu kullandım.
  5. 180 derece ısıtılmış fırında 25 dk pişirelim.
  6. İlk sıcaklığı çıkınca ılık şerbeti ekleyelim.
  7. Tatlı tüm şerbeti kısa müddette çekecektir.
  8. Islak kurabiye ile şekerpare ortasında bir tat oluyor. Biz çok beğendik, dondurma ile servis ettim.

Afiyet olsun.

Brownipare Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pandispanya
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırın Sütlaç
Kaşarlı Patatesli Köfte
Sağlıklı Leziz Krep Tarifi
Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması
Sebzeli Kıyma Kavurma
Kumkuat Reçeli
Hdabla | © 2025 |