Kuru Domates Mezesi

Kuru Domates Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase kuru domates (ocakta haşlanacak)
  • 1 avuç içi dereotu
  • 10 adet ızgara yeşil zeytin
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 20 adet ceviz içi
  • Tuz
  • Kekik

Kuru Domates Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük bir tencerede domatesleri haşlıyoruz.
  2. Geniş bir kap alıp içine dereotunu doğruyoruz ,zeytinleri doğruyoruz ,cevizleri de iri olacak formda doğruyoruz haşlanan domatesi de doğrayıp içine atıyoruz.
  3. Nar ekşisi ,zeytinyağını ,tuz ve kekiği de ekleyip karıştırıyoruz. Şimdiden afiyet olsun.

Kuru Domates Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Sote
Tereyağlı Tavuk İncik
Tereyağlı Cevizli Ev Baklavası
Donut
Havuçlu Kış Kurabiyesi (Sıvı Yağlı)
Sütlü İrmik Tatlısı
Hdabla | © 2025 |