Kuark (Lor) Lokma Topları

Kuark (Lor) Lokma Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • ️250g kuark (yağ içeriği önemsiz)
  • ️250 gram un
  • ️2 adet yumurta
  • ️2 yemek kaşığı süt
  • ️125 g şeker
  • ️1 paket bourbon vanilya şekeri
  • ️1 paket kabartma tozu
  • ️kızartmak için 300ml sıvı yağ
  • ️1/2 (yarım) çay kaşığı tuz

️marine etmek için:

  • ️150g şeker
  • ️2 tatlı kaşığı tarçın

Kuark (Lor) Lokma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri bir kaseye koyup mikserle karıştırın.
  2. Bir tencerede sıvı yağı ısıtın. Bir dondurma kaşığı kullanarak az ölçüde karışımdan kızgın yağa ekleyip kızarana kadar kızartın.
  3. Koyu bir renk aldıktan sonra sonra şeker ve tarçın karışımına bulayın.

Kuark (Lor) Lokma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Capcanlı Gün Menüm
Gofret Tadında Yulaf Lapası
Yalancı Lazanya
Balkabaklı Kek
Spagetti Eşliğinde Kremalı Limonlu Soslu Tavuk Şinitzel
Diyete Uygun Kıtır (Ketojenik Diyet)
Hdabla | © 2025 |