Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote

Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 kaşık tereyağı
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 adet patates
- Mantar (200gram)
- 1 su bardağı süt
- 1 paket 200ml krema
- 1 çay kaşığı karabiber
- Kimyon
- Kekik
- Tuz
Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağı ve sıvı yağ da soğan ve sarımsakları yuvarlak kayrak doğranmış halde marine pişirme yapılıp baharatların yarısını koyup karıştırın.
- Daha sonra da 2 adet patetesi ve 200gram doğranmış bu zerzevatları ekleyiniz.
- Bir tutam karıştırıp baharatların öbür kalanını ekleyiniz.
- Son evre püf noktası ise 1 su bardağı süt ve 1 paket kremayı ekleyerek kremalı bu lezzetli mantarlı soteyi severek hazırlayıp afiyetle yiyebilirsiniz ❤💕💯🧿🥰
#evdeyemek youtube kanalıma sizleri davet ediyorum karşılıklı etkileşim için 💕🥰❤️ abone olup görüntüleri beğeni atar mısınız?.
Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

