Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍

Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍ Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 kaşık tereyağı
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 adet patates
  • Mantar (200gram)
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket 200ml krema
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Tuz

Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍ Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı ve sıvı yağ da soğan ve sarımsakları yuvarlak kayrak doğranmış halde marine pişirme yapılıp baharatların yarısını koyup karıştırın.
  2. Daha sonra da 2 adet patetesi ve 200gram doğranmış bu zerzevatları ekleyiniz.
  3. Bir tutam karıştırıp baharatların öbür kalanını ekleyiniz.
  4. Son evre püf noktası ise 1 su bardağı süt ve 1 paket kremayı ekleyerek kremalı bu lezzetli mantarlı soteyi severek hazırlayıp afiyetle yiyebilirsiniz ❤💕💯🧿🥰

#evdeyemek youtube kanalıma sizleri davet ediyorum karşılıklı etkileşim için 💕🥰❤️ abone olup görüntüleri beğeni atar mısınız?.

Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek ( Su Veya Süt )
Kuru Yufkadan Karışık Otlu Kol Böreği
Eskilerin Gulike Tatlısı
Elmalı Pancar Salatası
Pastane Usulü Islak Kek
Mantar Soslu Tavuk Izgara
Hdabla | © 2025 |