Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna

Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 1 paket krema
  • 1 paket mantar
  • 2 adet tavuk göğsü
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 su bardağı makarna suyu

Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle makarnaları 8-10 dakika haşlayın. Daha sonra birebir tavaya tavukları alın ve suyunu çekene kadar kapağını kapatın orta sıra karıştırın.
  2. Suyunu çeken tavukların üzerine kabuğunu soyup, ince ince doğradığınız mantarları ekleyip 5 dakika daha pişirin.
  3. Ayırdığınız 1 su bardağı makarna suyunu ekleyip, suyunu biraz çekene kadar kapağını kapatın.
  4. Kremayı ve baharatlarıda ekleyip, mantarlar yumuşayana kadar karıştırın.
  5. Makarnalarıda ekleyip, güzelce karıştırın. Afiyet olsun💗

Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Süt Helvası
Nutellalı Bisküvili Pasta
Çıtır Çıtır Şerbetli Tel Kadayıf Tatlısı
Kahvaltı Menüsü
Kuru Üzümlü Örgü Mayalı Çörek
Limonlu Enfes Tiramisu
Hdabla | © 2025 |