Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna
Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna
- 1 paket krema
- 1 paket mantar
- 2 adet tavuk göğsü
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 su bardağı makarna suyu
Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle makarnaları 8-10 dakika haşlayın. Daha sonra birebir tavaya tavukları alın ve suyunu çekene kadar kapağını kapatın orta sıra karıştırın.
- Suyunu çeken tavukların üzerine kabuğunu soyup, ince ince doğradığınız mantarları ekleyip 5 dakika daha pişirin.
- Ayırdığınız 1 su bardağı makarna suyunu ekleyip, suyunu biraz çekene kadar kapağını kapatın.
- Kremayı ve baharatlarıda ekleyip, mantarlar yumuşayana kadar karıştırın.
- Makarnalarıda ekleyip, güzelce karıştırın. Afiyet olsun💗
Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











