Kraliçe Makarna

Kraliçe Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tavuk göğsü
  • 1/2 (yarım) paket istediğiniz bir makarna çeşidi (ben serpentini kullandım)
  • 1 orta uzunluk soyulmuş domates
  • 2 yemek kaşığı dolusu krem peynir
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı krema
  • 2 su bardağı tavuk suyu
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber

Kraliçe Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle küp doğranmış tavuğumuzu bol suda haşlıyoruz. Haşlanan tavuğun suyundan 2 bardak ayırıyoruz. Tavuğu tencereye alıp içerisine tereyağı ve sıvı yağ karışık döküyoruz. Salçayı ekleyip kavuruyoruz.
  2. Kavrulan tavuğa domatesleri atıp döndürüyoruz. Akabinde krema ve krem peyniri içinde harmanlayın üzerine haşlamadan direkt makarnamızı döküyoruz karıştırıyoruz.
  3. Üzerine tavuk suyunu ve üstünü geçecek kadar olağan su ek ediyoruz. Sosuyla pişecek makarnamız.
  4. Ardından içerisine tuz ve karabiber ekleyip tencerenin üstünü kapatıp orta ara denetim ederek pişmeye bırakıyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun inanılmaz bir makarna ❤️‍🔥👩🏼‍🍳.

Kraliçe Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Dilim Börek
Sebzeli Tavuk Çorbası Tarifi
Anne Kurabiyesi
Kıymalı Taze Börülce Yemeği
Çilek Rüyası
El Açması Patatesli Börek
Hdabla | © 2025 |