Sebzeli Tavuk Çorbası Tarifi

Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk but
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 6 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı un

Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk butlarını 6 su bardağı su ile haşlayıp ufak ufak didin kenara alın.
  2. Diğer taraftan uygun bir tencereye tereyağını koyup ocağa alın ,üzerine ince doğranmış soğan ve sarımsağı ek edip bir ölçü kavurun.
  3. Üzerine ufak doğranmış havuçu ile ve edip bir ölçü kavurun.
  4. Ardından ufak doğranmış patates biberi ve onu ek edip bir ölçü kavurun üzerine kalan tavuk suyunu ek edin üzerine baharatları ve tavukları ek edin pişmeye bırakın.
  5. Suyu eksik olabilir sıcak su ek edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Borcam Tatlısı
Büskivili Minik Toplar
Glutensiz Reçelli Kurabiye
Mantar Kurabiyesi
Ramazan Pidesi
Sulu Köfte
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found