Köz Kırmızı Biber Turşusu

Köz Kırmızı Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
- 5 kilo kapya biber
- 1 su bardağı Efnan bitkisel karışımlı elma sirkesi
- 1 su bardağı zeytin yağı
- 1 çorba kaşığı tuz
Köz Kırmızı Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kapya biberleri fırında közlüyoruz kabuklarını soyuyoruz.
- Sarımsakları soyup derin bir kaba rendeliyoruz.
- Üzerine efnan bitkisel karışımlı elma sirkesi ekliyoruz.
- Zeytin yağı ve tuz ek edip karıştırıyoruz.
- Saklama kabı yada kavanoza bir sıra közleyip kabuklarını soyduğumuz kapya biber dizelim.
- Hazırladığımız sarımsaklı sosu gezdiriyoruz ve kap dolana kadar bu süreci devam ettiriyoruz.
Köz Kırmızı Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
