Kore Usulü Rulo Omlet

Kore Tarzı Rulo Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet yumurta
  • 1 kapya biber
  • 1 tutam maydanoz
  • 2-3 kısım taze soğan
  • 1 tutam dereotu
  • Havuç (isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber

Kore Adabı Rulo Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları bir kapta uygunca çırpıyoruz. Yumurta sayısını arttırıp azaltabilirsiniz ancak 3 adedin altına düşürmeyin.
  2. Süzgeç yardımıyla yumurtayı süzüyoruz. Bu kısım yumurtanın daha akıcı ve istemediğimiz yumurta sarılarının topak kısmını uzaklaştırmak için değerli.
  3. Tüm sebzelerimizi ince ince doğrayıp yumurtayla karıştırıyoruz, tuz ve karabiber koyuyoruz.
  4. Yağladığımız tavaya yumurta karışımının birazını koyuyoruz, biraz kızarana kadar bekleyip bir spatula yardımıyla rulomuzu yapmaya başlıyoruz.
  5. İlk seferde biraz olmayacakmış üzere görünebilir endişelenmeyin rulo yaptıkça o düzelecek.
  6. Sardığımız her rulonun akabinde yumurtayı tavanın kenarına yaklaştırıp uç kısmını yağlıyoruz ve yumurta eklemeye devam ediyoruz.
  7. Rulomuzu her sardığımızda spatulayla üstüne bastırıyoruz.
  8. En son yumurta kalmadığında tavayı tekrar yağlayıp rulonun her tarafını kızdırıyoruz.
  9. 2 parmak ortalarla kesip servis edebilirsiniz, afiyet olsun 💕.

Kore Yolu Rulo Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Çorbası
Tadına Doyum Olmayan Maraş Köftesi (Sömelek Köfte)
Ispanaklı Gözleme
Şeftalili Kek
Kremalı Havuçlu Pasta
Basit Sushi
Hdabla | © 2025 |