Köpük Köpük Kremalı Kaşık Tatlısı

Köpük Köpük Kremalı Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için

  • 1 lt süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket sıvı krema

Ganaj için;

  • Yarım paket sıvı krema
  • 125 gram sütlü çikolata

Ara katı için;

  • 1 paket kedi dili
  • 2 adet muz
  • 1 çay bardağı süt

Köpük Köpük Kremalı Kaşık Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un, nişasta, yumurta sarısı, şekeri geniş bir kaba alıp karıştırarak pişirelim soğuması için üzerini streçleyip bekletelim.
  2. Soğuyan muhallebiye çiğ kremayı ve vanilyayı ekleyerek mikserle çırpalım servis kasesine çırpılan kremanın yarısını alalım üzerine soğuk süte batırarak kedi lisanlarını dizelim.
  3. Doğranmış muzları kedidillerinin üzerine ek edelim kalan kremayıda muzların üzerinden gezdirerek düzleyelim.
  4. Sos kabında çiğ kremayı kaynama noktasına gelene kadar ocakta bekletelim çikolatayı kremaya ekleyip karıştırarak ganajı hazırlayalım.
  5. Ilık ganajı tatlımızın üzerinden gezdirelim istediğimiz meyvelerle süsleyebilirsiniz. Buz dolabında yarım saat beklettikten sonra servis edelim afiyet olsun 🩷🍓🍫.

Köpük Köpük Kremalı Kaşık Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

S Kurabiye
Muhteşem Kurabiye
Kereviz Çorbası
Kahvaltılık Salçalı Ekmek
Bebek Kavanoz Mama 5+
Tavuk Nugget
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet