Kolay Pişi

Kolay Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı su
  • 2 adet yumurta
  • Tuz
  • 1 çimdik şeker tozu
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yeteri kadar un

Kolay Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un ve kabartma tozu hariç tüm materyaller uygun bir kapta karıştırılır un eklenir kabartma tozuyla bir arada ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.
  2. Tezgaha un serpilir minik bezeler yapılarak ortalarında delikler açılır sonrasında kızgın yağda kızartılır. İsterseniz merdane ile açıp küçük üçgenler halinde kesebilirsiniz.
  3. İsteğe bağlı hamur yoğurma kademesinde peynir maydanoz ekleyebilirsiniz.

Kolay Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Armutlu Diyet Protein Salata
Vişneli Tart Kek
Zebra Pasta (En Kolay Kurtarıcı Tarif)
Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay)
Kuymak (Mıhlama) Yapılışı
Kakaolu Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |