Kolay Pişi

Kolay Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı su
- 2 adet yumurta
- Tuz
- 1 çimdik şeker tozu
- 1 paket kabartma tozu
- Yeteri kadar un
Kolay Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un ve kabartma tozu hariç tüm materyaller uygun bir kapta karıştırılır un eklenir kabartma tozuyla bir arada ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.
- Tezgaha un serpilir minik bezeler yapılarak ortalarında delikler açılır sonrasında kızgın yağda kızartılır. İsterseniz merdane ile açıp küçük üçgenler halinde kesebilirsiniz.
- İsteğe bağlı hamur yoğurma kademesinde peynir maydanoz ekleyebilirsiniz.
Kolay Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




