Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay)

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve mısır
  • 1 su bardağı içme suyu
  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı içme suyu

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle konserve mısırımızı suyla 5 dakika haşlayalım.
  2. Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
  3. Tenceremize tereyağ ve unu alıp kokusu çıkana kadar kavuralım.
  4. Kavrulan unumuzun üzerine su ve sütü ekleyerek kaynayana kadar karıştıralım.
  5. Kaynadıktan sonra haşladığımız mısırları ekleyelim.
  6. 3-4 dk kaynatalım. Kasemize alalım.
  7. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Bezelye Yemeği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Keki
Çilekli Tart
Ballı Cevizli Muz
Patlıcan Kebabı (Çok Seveceksiniz)
Kahvaltılık Peynir Domates
Cookie Kurabiye
Hdabla | © 2025 |