Kolay Pasta
Kolay Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket hazır pandispanya keki
- 2 paket kremşanti
- 1 su bardağı soğuk süt
- 2 yemek kaşığı labne peyniri
- 2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
- Muz
- çilek
Kolay Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kreması için 2 paket kremsantiyi 1 şu bardağı soğuk süt ile güzelce çırpın. Düzgünce katılaşsın.
- Sonra içine 2 yemek kaşığı labne peyniri, 2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata koyduktan sonra tekrar güzelce çırpın. Dolaba koyun soğusun.
- Pastayı hazırlarken pandispanyanın alt kısmını yemek kaşığı yardımıyla sütle ıslatın.
- Fazla süt dökmeyin sonra altından akıyor 🙂
- Üzerine hazırladığınız kremayı sürün. Muz yerleştirin.
- 2. Kat için tekrar pandispanya kekini koyun krema sürün ve tekrar sütle hafif ıslatın çilek yerleştirin.
- Sonra en üst kata keki koyup çok hafif sütle ıslatip krema sürün.
- Ben krema çok fazla kaldığı için pastanın tamamına krema sürdüm. Siz dilerseniz kremşanti sürebilirsiniz.
- Üzerine çilekle süslemeler yapın.
Kolay Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








