Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram fasulye
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 adet domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 adet köy biberi
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 1 bardak sıcak su
  • Tuz

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremize zeytinyağımızı alalım.
  2. Yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip kavuralım.
  3. Kavrulunca üzerine dilediğimiz üzere doğranan fasulyelerimizi ekleyelim.
  4. Karıştırıp 6-7 dk kapagı kapalı halde pişirelim ve yemeklik doğradığımız domateslerimizi ekleyelim karıştıralım.
  5. Salçamızı ek edip 5 dk karıştırıp sıcak suyumuzu ek edelim.
  6. Biberlerimizi üzerine bırakalım.
  7. Fasulyeler pişene kadar pişirelim.
  8. Ocaktan almaya yakın tuzumuzu ek edelim.
  9. Servis etmeden evvel üzerine biraz daha zeytinyağı gezdirelim. Deneyeceklere afiyet olsun :)🌸.

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Orman Meyveli Torta Nua ( Muhallebili Kek)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Biberli Ekmek
Falafel Dürüm
En Kolay Açma Tarifi
Yoğurtlu Pırasa Ve Havuç Kavurması (Pırasa Sevmeyenler Bile Tadına Bayılacak)
İzmir Bombası
Ciğer Sote
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet