Köfte Tarifi

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr kıyma
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı galeta unu (ekmekte ufalayabilirsiniz)
  • Kimyon
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı karbonat (tombik olması için)

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel kıyma için soğan rende yapalım ,daha sonra yumurta ve galate unu, karbanonat ekleyelim yoğuralım.
  2. Baharatlarımızı ekleyelim, 20 dk dinlendirelim dolapta.
  3. Daha sonra dinlenen köfte harcımızı istenilen büyüklükte kızmış yağda pişirelim.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Karışık Kışlık Turşu
Çılbır
Zeytinyağlı Nohutlu Bamya Yemeği
Sömelek Köfte
Kakaolu Fındıklı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |