Kıymalı Sulu Köfte

Kıymalı Sulu Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk havuç
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı dolusu salça
  • Nane
  • Tuz

Köftesi için;

  • 250 gram kıyma
  • 3 yemek kaşığı köftelik bulgur
  • 2 yemek kaşığı un

Kıymalı Sulu Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye soğanı, havucu ve patatesi, salçayı koyup sıvı yağda soteleyelim.
  2. Nanesini ve tuzunu ekleyip yaklaşık 6 su bardağın su ekleyip kaynamaya bırakalım.
  3. Köftesi için kıymayı ve köftelik bulguru yoğuralım.
  4. Un dolu kabın içine koyup her tarafını una bulayalım.
  5. Kaynayan sebzelerin içine una buladığımız köfteleri de koyup pişmeye bırakalım.

Kıymalı Sulu Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ezogelin Çorbası
Eskimeyen Lezzet Karışık Kızartma
Soğuk Kadayıf (Soğuk Baklavaya Rakip)
Acuka (Kahvaltılık Sos)
Glutensiz Havuçlu Kek
Glutensiz Ekler
Hdabla | © 2025 |