Kırmızı Pancar Salatası

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet küçük uzunluk kırmızı pancar
- 1/2 (yarım) demet dereotu (kıyılmış)
- 1 su bardağı mısır
- 4 adet kornişon salatalık turşusu
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- Nar ekşisi
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 (yarım) adet limon suyu
Kırmızı pancar salatasının üzeri için:
- 1 kol dereotu
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kırmızı pancar salatası için pancarı soyun ve tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip yumuşayana kadar yaklaşık 15 dakika haşlayın.
- Pancarları dilediğiniz üzere doğrayın.
- Limon suyu, ezilmiş sarımsak, tuz ve zeytinyağını karıştırma kabına alın.
- Üzerine doğradığınız pancarları, mısır ceviz ve maydanozu ekleyin ve karıştırın. Afiyetler olsun.
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












