Kırmızı Pancar Mezesi

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane kırmızı pancar
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı olağan yoğurt
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarın kabuğunu soyup yumuşayana kadar haşlayın.
  2. Sarımsakları küçük rende ile rendeleyip az bir zeytinyağında biraz kavurun.
  3. Haşlanan pancarı soğutup rendeleyelim.
  4. Bir kasede yoğurdu ve kavurduğunuz soğuyan sarımsağı karıştırın.
  5. Rendelenen pancarı ve tuzuda ek edelim.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ☺️.

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Reçeli (Kireçsiz)
Karamelli Çok Hafif Tatlı
İrmik Topları
Fırında Baget Kanat
Trakya Kapama (Tavuklu)
Gaziantep Usulü Lor Böreği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet