Keten Tohumu İle Tatlı

Keten Tohumu İle Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı keten tohumu (öğütülmüş)
  • Yarım su bardağı su
  • İsteğe nazaran tarçın
  • Gün yahut kayısı kurusu (2 adet)

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi
  • Fıstık ezmesi
  • Donmuş meyve

Keten Tohumu İle Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük tavamıza, tenceremize materyallerimizi alıp, kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Biraz soğumasını bekleyip, kasemize alıyoruz.
  3. Üzerini süsleyip, afiyet ile tüketiyoruz 💞.

Keten Tohumu İle Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonisu (Çok Fresh Ve Pratik)
Gülüt Kek (Sivas İlimize Ait Muhteşem Bir Tat)
Arabaşı Hamuru Ve Çorbası (Büyük Borcama)
Frambuazlı Trileçe
Çikolata Soslu Puding
Kornişon Turşu Mezesi
Hdabla | © 2025 |