Kestaneli Supangle

Kestaneli Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 ml süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 100 gram bitter çikolata

Altı ve üzeri için;

  • 250-300 gram kadar pişmiş, ayıklanmış ve robotta çekilmiş kestane

Kestaneli Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Supanglenin materyalleri çikolata hariç karıştırılarak muhallebi üzere pişirilir.
  2. Tam kaynamaya yakın çikolata eklenir yeterlice karıştırılır.
  3. Kupaların altlarına kestane konur.
  4. Üzerine puding ve en üste tekrar kestane konup soğutularak servis edilir.
  5. Benim kuplarım büyük olduğu için ve supangleyi çok sevdiğimiz için 3 adet dolu dolu çıktı. Aslında tanım 4 porsiyonluk.

Ben kestaneleri vaktinde pişirip ayıklayıp buzluğa atıyorum pastalarda çok pratik oluyor.

Kestaneli Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Restoran Usulü Mevsim Salata (Özel Sosuyla)
Vitamin Deposu Atom İçecek Tarifi
İpek’ten Iced Vanilla Latte
Bol Sütlü Güllaç Tarifi
Zeynep’in Keki
Ispanaklı Çıtır Börek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet