Kestaneli Supangle

Kestaneli Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 500 ml süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 5 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilya
- 100 gram bitter çikolata
Altı ve üzeri için;
- 250-300 gram kadar pişmiş, ayıklanmış ve robotta çekilmiş kestane
Kestaneli Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Supanglenin materyalleri çikolata hariç karıştırılarak muhallebi üzere pişirilir.
- Tam kaynamaya yakın çikolata eklenir yeterlice karıştırılır.
- Kupaların altlarına kestane konur.
- Üzerine puding ve en üste tekrar kestane konup soğutularak servis edilir.
- Benim kuplarım büyük olduğu için ve supangleyi çok sevdiğimiz için 3 adet dolu dolu çıktı. Aslında tanım 4 porsiyonluk.
Ben kestaneleri vaktinde pişirip ayıklayıp buzluğa atıyorum pastalarda çok pratik oluyor.
Kestaneli Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
