Kedidilli Mandalina Pastası

Kedidilli Mandalina Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kedidili bisküvi

Kreması için;

  • 1 paket kremşanti tozu
  • 200 ml süt
  • 250 gram krem peynir
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 kutu konserve mandalina

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı tarçın

Kedidilli Mandalina Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kreması için; kremşanti tozunu ve sütü ekleyip çırpalım.
  2. Krem haline gelince üzerine krem peynir ve şekeri ekleyip tekrar çırpalım.
  3. Son olarak üzerine süzdüğümüz mandalinaları üzerine ekleyip spatula ile karıştıralım.
  4. Üzerini streçleyip buzdolabında 1 saat bekletelim.
  5. Mandalinanın suyunu ayırın ‼️.
  6. Kedidillerini evvel mandalina suyuna batırıp pasta kalıbınıza dizin.
  7. Ardından kremanın yarısını üzerine ekleyip her tarafına eşit bir şekilde yayalım.
  8. Bu süreci 2 sefer yapın son olarak tekrar kalan kremayı üzerine dökün ve düzleyin.
  9. Buzdolabına yarım saat bekletin.
  10. Servis yaparken üzerine toz şeker ve tarçın karışımdan serpiştirin. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️

Kedidilli Mandalina Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlü Mantar Çorbası Tarifi
Terbiyeli Ekşili Sulu Köfte
Pratik Kavun Tatlısı
Portakal Kekli Top
Muhallebili Kadayıf (Hafif Aynı Zamanda Çok Pratik Ve Lezzetli)
Pirinç Ve Et Dolgulu Patlıcan Dolması
Hdabla | © 2025 |