Kaymaklı Sahanda Yumurta

Kaymaklı Sahanda Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı kaymak
  • 3 yumurta
  • Tuz

Kaymaklı Sahanda Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 yemek kaşığı kaymağı tavaya alalım. Tortu olana kadar karıştırarak pişirelim.
  2. Üzerine 1 yemek kaşığı kaymak daha ekleyelim. Eriyince yumurtaları ve tuzu ekleyelim. Karıştırarak kurutmadan pişirelim. Afiyet olsun 😋

Kaymaklı Sahanda Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kurutulmuş Nohutlu Bamya Yemeği
Fıstık Soslu Sebze Ve Çıtır Tavuk
Labne Peynirli Patates Salatası
Ev Usulü Adana
Terbiyeli Sebze Çorbası
Patates Kızartması
Hdabla | © 2025 |