Katmer

Katmer Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yufka
  • 4-5 yemek kaşığı toz şeker
  • 5-6 yemek kaşığı toz fıstık
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı kaymak

Katmer Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı açalım. Üzerine erittiğimiz tereyağını sürelim. Sırasıyla fıstık, toz şeker ve kaymağı koyalım.
  2. Kare biçimine gelecek halde yufkayı kapatalım.
  3. Yağ erittiğimiz bir tavada iki tarafını da çevirerek pişirelim. Üzerine fıstık serperek servis edelim.

Katmer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk Çorbası Tarifi
Minik Biber Dolması
Pankek
Balkabağı Çorbası
Tatlı Atıştırmalık Puding
Dağılmayan Çatlamayan İçli Köfte
Hdabla | © 2025 |