Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpürene kadar karıştırılır.
  2. Süt eklenir.
  3. Un kabartma ve vanilya eklenir karışırtırılır.
  4. Krep tavasına yağ fırçası ile yağ sürülür ve krepler pişirilir.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dağılmayan Kayısı Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Türlü Yemeği
Mantar Kurabiye
Yaş Pasta
Karpuzlu Soda (Videolu)
İrmik Helvası
Kremalı Tavuklu Makarna
Hdabla | © 2025 |