Kaşarlı Sucuklu Pide

Kaşarlı Sucuklu Pide Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kuru maya
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 5.5-6 su bardağı un

İç harcı için :

  • Kaşar
  • Sucuk

Üzeri için :

  • 1 yumurta sarısı

Kaşarlı Sucuklu Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel derin bir kaba kuru maya,süt,su,toz şeker,tuzu koyup 5 dk dinlendiriyoruz.
  2. Daha sonra un,sıvı yağı ekleyip düzgünce yoğuruyoruz, yumuşacık bir hamur elde ediyoruz.
  3. 2 saat dinlendiriyoruz.
  4. Hamurdan bebeler kesip yuvarlıyoruz 10 dk dinlendiriyoruz .
  5. Uzunlamasına açıp içine kaşar ve sucuk koyuyor kenarlarını kapatıp üzerini açık bırakıyoruz.
  6. Üzerine yumurta sarısı sürüyoruz .
  7. 180 derece evvelce ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.

Kaşarlı Sucuklu Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antep Fıstıklı Rulolar
Tane Tane Pirinç Pilavı Nasıl Yapılır (Tam Ölçülü Püf Noktalarıyla)
Biberli Domatesli Bulgur Pilavı
Sıcak Bulgur
Erzurum Ketesi
Çikolatalı Meyveli Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet