Kaşarlı Çubuk Pişi

Kaşarlı Çubuk Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Bir tutam ince kıyılmış maydanoz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un

Kaşarlı Çubuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve sütü çırpalım, akabinde başka tüm gereçleri ekleyerek spatula ile uygunca karıştıralım ve tezgaha alıp 5 dakika yoğuralım.
  2. Beklemeden hafif un serpilmiş tezgahta hamurun hepsini açalım, hamurun kenar kısımlarını keserek mümkün olduğunca dikdörtgen haline getirelim ve parmak biçiminde keselim.
  3. Kestikten sonra parmak uçlarımızla yavaşça yuvarlayıp inceltirseniz daha düzgün biçimlerde çubuklarınız olacak.
  4. Şekil verdikten sonra derin tavada ısıtılmış ayçiçekyağı ile kızartalım.

Kaşarlı Çubuk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Domates Ve Ispanak Soslu Somon Fileto
El Açması 40 Kat Börek
Çörek Otlu Kıyır Kurabiye
Yiyenleri Şaşırtacak Tatlı Kurabiye (Tuzsuz Lorlu)
Güveçte Fırın Helva (Videolu)
Porsiyonluk Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |