Karnabahar Köftesi

Karnabahar Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar

Sosu için;

  • 6 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • Tuz
  • Karabiber
  • İsteğe bağlı farklı baharatlarda konulabilir

Karnabahar Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı kollar halinde parçalayıp yıkayalım, hafif çatal batacak biçimde haşlayalım çok pişmemesi gerekir .
  2. Kızartırken parçalanmaması için .
  3. Karnabaharın büyük modüllerini yassı olacak biçimde dilimleyelim, kızartması sıkıntı olmaması için.
  4. Harcını hazırlayalım, karnabaharları sosa bulayalım.
  5. Kızgın yağda tavada kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.

Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Kek
Portakallı Kek
Pişmeyen Tiramisu
1 Yaş Doğum Günü Menüsü
Mercimek Köftesi (Vegan)
Fırında Krep Pizza
Hdabla | © 2025 |