Karnabahar Köftesi

Karnabahar Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet orta uzunluk karnabahar
Sosu için;
- 6 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta
- 1 adet kabartma tozu
- Tuz
- Karabiber
- İsteğe bağlı farklı baharatlarda konulabilir
Karnabahar Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı kollar halinde parçalayıp yıkayalım, hafif çatal batacak biçimde haşlayalım çok pişmemesi gerekir .
- Kızartırken parçalanmaması için .
- Karnabaharın büyük modüllerini yassı olacak biçimde dilimleyelim, kızartması sıkıntı olmaması için.
- Harcını hazırlayalım, karnabaharları sosa bulayalım.
- Kızgın yağda tavada kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

