Karnabahar Köftesi

Karnabahar Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar

Sosu için;

  • 6 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • Tuz
  • Karabiber
  • İsteğe bağlı farklı baharatlarda konulabilir

Karnabahar Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı kollar halinde parçalayıp yıkayalım, hafif çatal batacak biçimde haşlayalım çok pişmemesi gerekir .
  2. Kızartırken parçalanmaması için .
  3. Karnabaharın büyük modüllerini yassı olacak biçimde dilimleyelim, kızartması sıkıntı olmaması için.
  4. Harcını hazırlayalım, karnabaharları sosa bulayalım.
  5. Kızgın yağda tavada kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.

Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekersiz Bal Kabaklı Cheesecake
Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası
Patatesli Hingel
Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek
Brokoli Salatası
Çılbır Yumurta Ve Sürme Avakoda
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet