Karışık Şiş

Karışık Şiş Tanımı İçin Malzemeler

Tavuk şiş :

  • 300/400 gram tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Toz kırmızı biber
  • Kimyon
  • Granül sarımsak yahut 1 diş sarımsak

Ciğer şiş :

  • 400/500 gram kuzu ciğer
  • 200 gram kuzu iç yağı
  • Kimyon
  • Tuz
  • Karabiber

Et şiş :

  • 200/300 gram yağlı et
  • Tuz
  • Karabiber

Karışık Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk şiş : birinci olarak tavuk göğsünü küp küp doğrayalım, üstüne kimyon ,kırmızı toz biber, sıvı yağ ve tuz ekleyelim .
  2. Sarımsak granül yahut 1 diş ezilmiş sarımsak ve yağ sonra şişlere dizelim.
  3. Ciğer şiş : evvel ciğerin zarını temizleyelim .
  4. Ardından küp küp doğrayalım.
  5. Sonra üstüne karabiber ,tuz ,kimyon ekleyelim ve olmazsa olmazı iç yağ sırayla bir ciğer bir yağ sişlere dizelim.
  6. Et şiş : hafif yağlı etleri kuş başı halinde doğrayalım ve üstüne tuz karabiber ekleyelim ve şişlere dizelim.

Karışık Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Piliç Topkapı
Çıtır Patates Salatası (Mükemmel Lezzet)
Tatlı Peynirli Kurabiye
Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi
Tavuk Burger
Yufka Sandviç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet