Karabuğday Salatası

Karabuğday Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı karabuğday
  • Haşlamak için su ve tuz
  • 1 adet havuç
  • 1 adet domates
  • Dilediğiniz kadar maydanoz, dereotu, nane, fesleğen

Havucu sotelemek için;

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Üstüne;

  • Dilediğiniz peynir

Karabuğday Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tanımımız diyet içindir dilerseniz yağ ve farklı sebzeler soslarla hazırlayabilirsiniz.
  2. Karabuğdayı tuz ve su ile haşlıyoruz 20-25 dakikada yumuşayacaktır. Suyunu süzüp kenara alıyoruz.
  3. Rendelenmiş havucu 2 yemek kaşığı zeytinyağı da soteleyip ekliyoruz.
  4. Ardından yeşillikler doğrayıp domateside ekliyoruz servis esnasında üzerine peynir ekliyoruz ben diyete uygun olması açısından ekstradan yağ eklemedim afiyet olsun.

Karabuğday Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates Soslu Taze Börülce
Cocostar Pasta
Barbunya Pilaki
Gofret Kurabiye
Cevizli Elmalı Kurabiye
Kuyruk Yağlı Patates Tavası
Hdabla | © 2025 |